- Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een essentieel onderdeel van een
integraal beveiligingsconcept. Dat kan fysiek
georganiseerd worden door inzet van beveiligers,
maar vooral ook bouwkundig en elektronisch, al dan
niet met beheers mogelijkheden op afstand.
Toegangscontrole kan bescherming bieden tegen diefstal, vandalisme, persoonlijk geweld en toe-eigenen van
vertrouwelijke gegevens.De toepassingsmogelijkheden zijn groot: zo kunt u personen tijdens bepaalde uren de toegang tot bepaalde ruimtes ontzeggen of daarvoor juist autoriseren. U kunt werktijden van medewerkers registreren met een effectief controlesysteem en bij calamiteiten is duidelijk wie zich in het pand bevindt, zodat gericht actie kan worden ondernomen.Toegangscontrolesystemen

De Trigion AlarmServiceCentrale kan compleet toegangsbeheer op afstand bieden. Portiersloges of recepties hoeven daardoor niet langer 24 uur per dag bezet te zijn: op elk moment kan de AlarmServiceCentrale de toegangsverlening overnemen.


Toegangscontrolesystemen op verschillende niveaus
Trigion Beveiligingstechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen in de vorm van hekwerken, slagbomen, poorten en controlesystemen die allemaal op afstand zijn te bedienen en op elk niveau zijn te beveiligen: met een gewone spreek-luisterverbinding, met pasjes die beperkt in plaats en tijd toegang verlenen, met irisscans, gezichtsherkenning of andere vormen van biometrische toegangsverlening. Door een koppeling te maken met facilitaire systemen maken we het zelfs mogelijk om automatisch het licht aan te doen en bijvoorbeeld de luchtbehandelingsinstallatie te starten in de ruimtes waar de bezoeker moet zijn.

Meer informatie?

Bekijk de brochure van Beveiligingstechniek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu