- Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inbraakbeveiliging

Goede beveiliging bestaat uit meer dan alleen een inbraaksignaleringssysteem. Trigion levert, installeert en onderhoudt alle systemen die nodig kunnen zijn op het gebied van inbraakpreventie. Ook systemen die niet door ons zijn geleverd kunnen wij installeren en onderhouden. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen te integreren tot één intelligent securitymanagementsysteem.Inbraakbeveiliging op maat
Voor elke situatie wordt een beveiligingssysteem op maat gemaakt. Het kan gaan om een akoestisch en optisch alarm, dat ongewenste bezoekers afschrikt, tot een stil alarm. Alle signaleringssystemen kunnen worden aangesloten op onze AlarmServiceCentrale. Zodra door onze AlarmServiceCentrale een alarmmelding wordt ontvangen, is deze door middel van camerabeelden en/of spreek-luisterverbindingen direct te verifiëren. Op deze wijze kan de centralist beoordelen of er echt wat aan de hand is of dat het om een ongewenste alarmering gaat. Bij calamiteiten zet de centralist snel de met u overeengekomen opvolging in gang.

BORG-certificaat
Bij inbraakbeveiliging gaat het om het totaal aan mankracht en middelen. Degelijk hang- en sluitwerk, inbraakwerende deuren, poorten en slagbomen zijn van even groot belang als technologie en mankracht. Ook daarbij adviseren wij je graag. De beveiligingssystemen die wij toepassen voldoen bij voorkeur aan de voorschriften van de Nationale Beoordelingsrichtlijn voor het BORG procescertificaat voor ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van inbraakbeveiliging.


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu