- Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Video-observatiesystemen

Effectieve beveiliging is altijd een combinatie tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Door de ontwikkelingen van de techniek en toenemend draagvlak wordt cameratoezicht in Nederland steeds meer toegankelijk en geïmplementeerd.

Trigion is gespecialiseerd in de levering en installatie van elektronische observatiesystemen met behulp van videocamera's. Onze systemen worden ingezet op die plaatsten waar fysiek toezicht om uiteenlopende redenen niet mogelijk is. De beelden van onze videosurveillance kunnen daarbij op afstand of lokaal worden uitgekeken en/of worden opgeslagen. Het direct uitkijken van beelden in het kader van alarmverificatie kan onmiddellijk worden opgevolgd door interventie van beveiligingspersoneel dan wel politie.Geavanceerde videosurveillance
Dankzij de steeds betere camera's en de realtime beeldoverdracht is het zeer goed mogelijk toegang op afstand te verlenen, videosurveillances te verrichten, agressiebegeleiding te verlenen, via video te assisteren bij het openen en sluiten van panden en mee te kijken bij noodmeldingen van bijvoorbeeld winkelmedewerkers, tankstationbediendes, portiers en front office medewerkers. Onze centrale kan ook uitstekend fungeren als uitwijkcentrum voor uw eigen loge: op stille uren of bij calamiteiten kunnen doorgaans alle functies en taken onmiddellijk worden overgenomen.

Toegevoegde waarde camerabeveiliging
De kwaliteit van systemen voor camerabeveiliging is de laatste jaren enorm toegenomen. Dankzij digitale beeldregistratie en opslag is videosurveillance uitgegroeid tot een volwaardige manier van beveiligen. De toegevoegde waarde en flexibiliteit van cameratoezicht als onderdeel van de beveiligingsmaatregelen is nog steeds groeiende. Intelligentie in de verwerking van de beelden ondersteunt de beveiligingsmedewerkers in hun werk en maakt dat ze zien wat ze anders niet gezien zouden hebben.

Integrale veiligheidsoplossingen
Video-observatie en cameratoezicht zijn vaak onderdeel van integrale veiligheidsoplossingen, waarbij het een onderdeel is van de totale keten. Vanuit Trigion hebben we actief bijgedragen aan diverse concepten, die hun toegevoegde waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.


Meer informatie?

Bekijk de brochure van Beveiligingstechniek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu