- Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Brandmeld- en
ontruimingssystemen

De mogelijkheden op het gebied van brandbeveiliging
en ontruiming zijn enorm: van zeer eenvoudig tot de meest uitgebreide installaties. Ook systemen die niet door ons zijn geleverd kunnen wij installeren en onderhouden. Trigion levert, installeert en onderhoudt het als erkend branddetectiebedrijf allemaal.
Wij zorgen voor zaken die samenhangen met brandbeveiliging zoals aansturing van rookkleppen, deurmagneten, ontruimingssignalering, ventilatie, liften en personen-zoek-installaties.

Het brandalarm sluiten wij rechtstreeks aan op de meldkamer van de brandweer of onze AlarmServiceCentrale, afhankelijk van de wensen van de klant.


Brandbeveiliging: snelle detectie bij brand
Brand en de daardoor veroorzaakte gevolgschade is nog steeds één van de grootste schadeposten voor organisaties, met veelal faillissement tot gevolg. Doordat data verloren gaan en voorraden zijn vernietigd kan een bedrijf vaak maandenlang niet meer leveren. Inkomsten drogen op, klanten lopen weg. Het is dan ook niet vreemd dat de regelgeving door overheid en verzekeraars steeds verder wordt aangescherpt. Zo worden in toenemende mate maatregelen geëist op het gebied van brandbeveiliging. Als één van de weinige allround beveiligingsbedrijven is Trigion Beveiligingstechniek ook een erkend branddetectiebedrijf. Onze dienstverlening omvat het opstellen van een Programma van Eisen op basis waarvan de brandmeld- en ontruimingsinstallatie kan worden gecertificeerd. Daarbij kunt u rekenen op professioneel advies, vakkundige installatie en een onderhoudscontract waarin we ons partnership tonen.Meer informatie?

Bekijk de brochure van Beveiligingstechniek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu